Les persones primer, exigim governs responsables amb els drets humans!

 

El pròxim dissabte 17 d'octubre se celebraran arreu del País Valencià diverses manifestacions i concentracions contra la pobresa amb motiu del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa.

La Plataforma Pobresa Zero ha convocat diverses mobilitzacions arreu del País Valencià del 13 al 17 d'octubre amb motiu de la setmana contra la pobresa,  que culminaran amb la celebració del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa el dissabte 17 d'octubre.

Comissions Obreres del País Valencià farà present el compromís de la seua afilició a les manifestacions convocades arreu del País Valencià per la Plataforma Pobresa Zero i la Coordinadora Valenciana d'ONG per a exigir governs responsables amb els drets humans.

Hem arribat a la recta final per al compliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni marcats per Nacions Unides quan s'acompleix el Xé aniversari del naixement de la Campanya, Pobresa Zero. Volem recordar al món que aquests objectius no s'han complit, que la pobresa assota encara les poblacions més desfavorides i que la crisi s'ha nodrit de les persones més necessitades.

Les activitats d'enguany comencen amb les conferències de presentació Desigualtat, pobresa i exclusió: vulneració dels drets en el Nord i en el Sud en la Universitat Jaume I i la Universitat de València.

El lema està enfocat en els drets humans: Les persones primer, exigim governs responsables amb els drets humans pretén fer referència a la resposta que des de la Unió Europea i Espanya es dóna al drama que estan vivint milions de persones que, per causes que no depenen d'elles, es veuen forçades abandonar la seua casa, el seu poble, el seu país.

Des de la plataforma Pobresa Zero entenem la Pobresa com una violació greu dels drets humans i ens comprometem a seguir treballant per a la seua eradicació a tot el món.


Mobilitzacions al País Valencià

Divendres, 16 d'octubre a les 12.30 h concentració a la plaça de l'Ajuntament de Castelló de la Plana.

Dissabte, 17 d'octubre a les 18.00 h concentració a l'Esplanada d'Alacant junt a "La Concha".

Dissabte, 17 d'octubre a les 18.00 h manifestació des de la plaça d'Alfons el Mangànim de València, en direcció a la plaça de la Mare de Déu de València.
 



Nit Solidària Pobresa Zero 2015
Perquè Tot és de Tots!

Divendres 16 d'octubre, a les 22.30 h per 12€ al Teatre Principal de València, espectacle d'humor, música i activisme que inclou actuacions de Toti Soler i Gemma Humet, Meritxell Gené, El Cifu i Borja Penalba, Eugeni Alemany, Miguel Rellán, Sis Veus per al Poeta, Herba Negra, Guiem Soldevila, Meugenio entre uns altres, i estarà conduït per la periodista Amàlia Garrigós.

L'objectiu és visibilitzar les causes de la pobresa i recaptar fons per assegurar la continuïtat de la campanya d'incidència política Pobresa Zero.

Entrades en la taquilla del Teatre Principal, altres punts de venda (pendents) i online.




 


 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.