Taules salarials UPV

Davant de la notícia arreplegada en un mitjà de comunicació, l'Àrea Pública de CCOO s'ha posat en contacte immediatament amb el Govern, que ha desmentit que estiga plantejant-se eixe retall.

Des de l'Àrea Pública de CCOO, volem fer una crida de tranquil·litat als més de tres milions d'empleades i empleats públics, que tenen garantits els seus ocupacions, les seues condicions de treball i els seus salaris.

Volem igualment agrair al conjunt d'empleades i empleats públics l'esforç que estan fent per a garantir i vetlar per la salut dels nostres conciutadans i conciutadanes, en centres sanitaris, en centres socials, residències de majors, en la seguretat dels nostres carrers, en definitiva, en tots els estaments de la nostra societat.

Una vegada més es posa de manifest la necessitat de tindre uns servicis públics com a garantia de qualitat de la prestació que requerix i necessita la nostra societat.

Finalment, denunciem que, amb notícies falses, volen posar en dubte l'encomiable labor de les empleades i empleats públics, que en molts casos s'estan jugant la vida per salvaguardar les nostres.


Ante la noticia recogida en un medio de comunicación, el Área Pública de CCOO se ha puesto en contacto inmediatamente con el Gobierno, que ha desmentido que esté planteándose ese recorte

Desde el Área Pública de CCOO, queremos hacer un llamamiento de tranquilidad a los más de tres millones de empleadas y empleados públicos, que tienen garantizados sus empleos, sus condiciones de trabajo y sus salarios.

Queremos igualmente agradecer al conjunto de empleadas y empleados públicos el esfuerzo que están haciendo para garantizar y velar por la salud de nuestros conciudadanos y conciudadanas, en centros sanitarios, en centros sociales, residencias de mayores, en la seguridad de nuestras calles, en definitiva, en todos los estamentos de nuestra sociedad.

Una vez más se pone de manifiesto la necesidad de tener unos servicios públicos como garantía de calidad de la prestación que requiere y necesita nuestra sociedad.

Por último, denunciamos que, con noticias falsas, quieren poner en cuestión la encomiable labor de las empleadas y empleados públicos, que en muchos casos se están jugando la vida por salvaguardar las nuestras.

     Cuando nos unimos nadie se cae 01

 

Aquest virus el parem units

 

Ho parem si et quedes a casa

 

Ho parem si et mentalitzes que això no serà fàcil

 

Ho parem cada vegada que et llaves les mans

 

Ho parem si ajudes i fas cas als nostres professionals

 

Ho parem quan confies que eixirem d'això

 

 

 

 


Atenció a l´afiliació

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

Edifici 6-E (Centre de Salut Laboral)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez            79029
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Julia Benet        77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003
Pepe Mantas  (Alcoi)    28428

email:      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!
Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.
Afilia't CCOO :  https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php


.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.