Normativa UPV

Supressió taxes abusives

Havíem detectat que els Pressupostos de la UPV, any rere any, repetien un article pel qual s'estableix un preu públic de 10€, més el cost de les fotocòpies, quan se sol·licite a algun servei de la universitat copia d'un expedient administratiu al que legalment es tinga accés.

Des de CCOO manifestem el nostre disgust amb aquesta situació, doncs no podem permetre que la universitat aplique aquestes taxes als seus treballadors, sobretot, si es cobra per a accedir a expedients disciplinaris informatius i/o sancionadors que els ha obert la pròpia universitat.
Per açò, des de CCOO, hem sol·licitat per Registre general el cessament immediat del cobrament d'aquesta taxa abusiva i la devolució dels diners a aquells treballadors als quals ja se'ls ha cobrat.

En el recent Consell de Govern del 8 de març se'ns dóna la raó i se suprimeix l'article dels Pressupostos de la UPV i conseqüentment aquesta taxa abusiva per al personal no es tornarà a cobrar.

Sol·licitud de CCOO (16/02/2017)

Acord del Consell de Govern (08/03/2017)

 

 

Supresión tasas abusivas

Habíamos detectado que los Presupuestos de la UPV, año tras año, repetían un artículo por el cual se establece un precio público de 10€, más el coste de las fotocopias, cuando se solicite a algún servicio de la universidad copia de un expediente administrativo al que legalmente se tenga acceso.

Desde CCOO manifestamos nuestro disgusto con ésta situación, pues no podemos permitir que la universidad aplique estas tasas a sus trabajadores, sobre todo, si se cobra para acceder a expedientes disciplinarios informativos y/o sancionadores que les ha abierto la propia universidad.
Por ello, desde CCOO, hemos solicitado por Registro general el cese inmediato del cobro de esta tasa abusiva y la devolución del dinero a aquellos trabajadores a los que ya se les ha cobrado.

En el reciente Consejo de Gobierno del 8 de marzo finalmente se nos da la razón y se suprime el artículo de los Presupuestos de la UPV y consecuentemente esta tasa abusiva para el personal no se volverá a cobrar.

Solicitud de CCOO (16/02/2017)

Acuerdo del Consejo Gobierno (08/03/2017)

 

 

Amb tu, construïm el futur

 

 


Serveis per a l'afiliació de CCOO

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png
Telèfons: 963 877 040 - 043 (ext. 77040-77043)
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

El Consell de Govern ha presentat per a la seua aprovació un REGLAMENT "regulador de la gestió de les activitats de Recerca, Desenvolupament i Transferència de Tecnologia i Formació no reglada de la Universitat Politècnica de València". (Aprovat per la Comissió Econòmica i de Recursos Humans, en sessió de 21 de setembre de 2016).


Aquest reglament és un Conveni Col·lectiu laboral, aprovat "per la porta de darrere", obviant la negociació col·lectiva, als representants legals dels treballadors i les Meses de negociació de la Universitat.
Un Reglament que regula la jornada, l'horari, la retribució del personal, les condicions de treball, tot açò a la lliure voluntat  i disposició del responsable de l'activitat.

Anunciem que per part de CCOO es procedirà a la denúncia d'aquest Reglament en les instàncies judicials competents.

Us ho adjuntem per al vostre coneixement, atès que la universitat ho ha mantingut ocult a la comunitat universitària afectada.


El Consejo de Gobierno ha presentado para su aprobación un REGLAMENTO "regulador de la gestión de las actividades de Investigación, Desarrollo y Transferencia de Tecnología y Formación no reglada de la Universitat Politècnica de València". (Aprobado por la Comisión Económica y de Recursos Humanos, en sesión de 21 de septiembre de 2016).


Este reglamento es un Convenio Colectivo laboral, aprobado "por la puerta de atrás", obviando la negociación colectiva, a los representantes legales de los trabajadores y las Mesas de negociación de la Universitat.
Un Reglamento que regula la jornada, el horario, la retribución del personal, las condiciones de trabajo, todo ello a la libre voluntad y disposición del responsable de la actividad.

Anunciamos que por parte de CCOO se procederá a la denuncia de este Reglamento en las instancias judiciales competentes.

Os lo adjuntamos para vuestro conocimiento, dado que la universitat lo ha mantenido oculto a la comunidad universitaria afectada.


Amb tu, construïm el futur

 

  http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png
Telèfons: 963 877 040 - 043 (ext. 77040-77043)
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.


Jornada y horario del PDI
Este es el texto del acuerdo alcanzado en el Consejo de Gobierno el año 2004
Control horario en la UPV
Texto del acuerdo alcanzado en el 1994

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.