Dimecres 22 #alcarrer per una ocupació i uns salaris dignes

CCOO PV i UGT-PV han convocat concentracions a les 12:00 h en les subdelegacions de Govern d'Alacant i de Castelló. A València la manifestació contra l’encariment de la vida eixirà des de Navarro Reverter fins a la seu de CIERVAL.

Comissions Obreres i la Unió General de Treballadors reclamen accions de Govern per pal·liar la pèrdua progressiva del poder adquisitiu dels salaris, de les pensions i de les rendes de protecció i frenar el creixement d’una desigualtat que amenaça la cohesió social.

Les conseqüències de les polítiques d’austeritat imposades per fer front a la crisi provocada per les elits econòmiques i financeres han empobrit la societat, provocant un retrocés injustificat de drets socials i laborals. Ambdues organitzacions tornaran a mobilitzar-se denunciant l’augment de l’atur i la generalització de la precarietat laboral, així com l'increment dels preus dels subministraments bàsics per a la ciutadania: la llum, el gas, el combustible o la calefacció.

Davant l’aprofitament patronal i el desemparament irresponsable de l’acció redistributiva i protectora del Govern no hi valen excuses. El Govern del PP no pot fer el desentés. Les organitzacions patronals tampoc. Perquè és insostenible que pugen els preus mentre els salaris perden poder adquisitiu i creix la desigualtat, proper dimecres 22 de febrer, CCOO PV i UGT PV es mobilitzaran:

· Contra la pujada de serveis bàsics (electricitat, gas..)

· Contra la precarietat laboral

· Contra la bretxa salarial

· Per pujades salarials que permeten recuperar poder adquisitiu

· Per un increment de les pensions i de les rendes de protecció

· Pel restabliment de l'IPC com a índex d'actualització

· Per la creació de més i millor ocupació

· Per la recuperació de drets i de la qualitat dels serveis públics.

· Per una prestació d’ingressos mínims per a combatre la desigualtat

· Per la derogació de les reformes laborals

   2017 02 22 manifestacion cartel 01

Por una ocupación y unos salarios dignos

Miércoles 22 de febrero, a las 11:00 horas, en la sede de CCOO PV (pl. Nápoles y Sicilia 5 de Valencia) tendrá lugar una Asamblea de delegados y delegadas. Después, a las 11.45 h, iremos al Servef, en la calle Navarro Reverter, donde dará comienzo la manifestación contra el encarecimiento de la vida que finalizará en la sede de CIERVAL.

Reclamamos acciones de Gobierno para paliar la pérdida progresiva del poder adquisitivo de los salarios, de las pensiones y de las rentas de protección y frenar el crecimiento de una desigualdad que amenaza la cohesión social.

El aumento del paro y la generalización de la precariedad laboral, así como el incremento de los precios de los suministros básicos para la ciudadanía: la luz, el gas, el combustible o la calefacción, no nos pueden dejar impasibles.

Por eso, hacemos un llamamiento a que participes en la movilización del próximo 22 de febrero.

 

 

Amb tu, construïm el futur

 

 


Serveis per a l'afiliació de CCOO

  http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png
Telèfons: 963 877 040 - 043 (ext. 77040-77043)
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.