Dia Internacional de l’Orgull 2018

Aquest dissabte, dia 16, el sindicat traurà el seu camió en la manifestació de Valencià.
Vine amb CCOO a celebrar l'Orgull!

El sindicat anima a tota l'afiliació a participar en les manifestacions convocades per celebrar l’Orgull LGTBI arreu del País Valencià. El Grup d’Acció LGTBI CCOO PV tornarà a palesar al carrer “el compromís sindical amb una societat respectuosa amb la diversitat i el treball quotidià per a construir espais lliures de LGTBIfòbia”.

 

L'any 2018 ha sigut declarat “l'any de l'alliberament trans” i les diferents associacions LGTBI del País Valencià han convocat a la ciutadania, als moviments socials, als agents socials i partits polítics a sumar-se a les manifestacions convocades en tot el territori.

CCOO PV tornarà a estar present en el dia gran per la defensa de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i crida a donar suport a les convocatòries:

 

<iframe width='560' height='315' src='http://www.pv.ccoo.es/cms/embed.php?cod=v327473.mp4&cdn=vod' frameborder='0'></iframe>

 


2 de juny en Castelló

Manifestació convocada per Castelló LGTBI, a les 18.30 hores, des de la pl. de les Aules.


16 de juny en València

Manifestació convocada pel Col·lectiu Lambda, a les 19,30 en la Porta de la Mar. CCOO PV assistirà amb el seu camió i amb la pancarta que portarà el lema: 'En el treball, més que mai, sindicalisme i activisme LGTBI'.


21 de juliol en Alacant

Manifestació convocada per Diversitat des de la pl. dels Estels.

 


CCOO PV es referma en el seu compromís de combatre les situacions de discriminació laboral patides per a les persones LGTBI i anima a totes les persones que patisquen discriminació laboral per raó de diversitat sexual o de gènere a sol·licitar assessorament laboral i jurídic i denunciar-ho. “El silenci és còmplice de les discriminacions en el lloc de treball i volem trencar aquest cercle perquè cap discriminació en els llocs de treball quede impune” conclouen.

Des de Comissions Obreres vigilarem perquè la diversitat sexual i de gènere es continue incorporant en la negociació col·lectiva, de manera que es puguen incloure clàusules en aquesta matèria en els convenis col·lectius i plans d'igualtat. El repte és millorar les condicions laborals i la qualitat en l'ocupació de les persones LGTBI així com l'adopció de protocols que previnguen i combaten l'assetjament LGTBIfòbic.

 


Gran fiesta en la plaza del Ayuntamiento

 


Actos del Día Internacional del Orgullo LGTB en Valencia

 

 

 

És el moment!
de recuperar els drets arrabassats

 

 


Atenció a l´afiliació

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
María Jesús Salvador    79029
Alonso Pérez            79029
Julia Sánchez           77043
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.