CCOO fa una crida a la ciutadania per expressar la seua indignació per la decisió del Suprem


Concentracions de protesta a València i Castelló el dia 9, i a Alacant el dia 10.

 

CCOO considera indignant la Sentència del Tribunal Suprem perquè va en contra dels interessos de la majoria de la societat, a més de posar en qüestió la independència del poder judicial, amb la “rectificació” a la seua primera Sentència. Per a CCOO, aquesta decisió revela la inacció del poder polític que en dos anys no ha sigut capaç de tirar endavant el Projecte de llei hipotecària.

  Forges regalo Banco 01

El poder judicial ha protagonitzat un espectacle vergonyós que contribueix a augmentar el desprestigi de la justícia al nostre país. Més encara, la Sentència emesa en el dia d'ahir posa en qüestió la mateixa qualitat de la nostra democràcia en deteriorar dos dels seus pilars: la independència del poder judicial i el principi d'igualtat davant la llei. Finalment, el Suprem ha decidit que seran els clients i les clientes qui hagen d’assumir el cost de l’impost d’actes jurídics documentats.

La decisió del Tribunal Suprem és indignant no solament perquè va en contra dels interessos de la majoria de la societat i a favor del sistema financer, sinó perquè aquesta ha sigut forçada per un replantejament de la decisió que prèviament havia donat a conéixer el tribunal competent amb tota legitimitat, i posa en qüestió la independència del poder judicial. Gestió tan infame d'aquesta “rectificació” no es resol demanant disculpes.

El procés també ha posat en qüestió la inacció del poder polític ja que el Projecte de llei hipotecària, on haurien d'estar regulades aquestes qüestions, porta dos anys en seu parlamentària pendent de tramitació. Així l'absència d'iniciativa des de la política és responsable de l'excés de protagonisme dels tribunals en la regulació de temes públics.

Concentracions de protesta a València, Castelló i Alacant

Amb aquesta finalitat CCOO fa una crida a la ciutadania a expressar la seua indignació i exigències a través de la mobilització social. Per això, se suma a les convocatòries que tindran lloc els pròxims dies a les tres capitals de província:

 

- A València, convocatòria de la PAH-València, el divendres dia 9, a les 19.00 hores, davant la seu del TSJ (c/ Palau Justícia- Parterre).

- A Castelló, el divendres dia 9, a les 18.00 hores, plaça Santa Clara.

- A Alacant, el dissabte dia 10, a les 18.00 hores, davant l’Audiència Provincial (plaça Ajuntament).

 

 


És el moment!
de recuperar els drets arrabassats


Els drets es conquisten i es defensen

 

 

 


Código legislativo de universidades
Atenció a l´afiliació
http://ccoo.upv.es/images/logoccooUPV.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
María Jesús Salvador    79029
Alonso Pérez            79029
Julia Sánchez           77043
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.