Primer de Maig. Treball i serveis públics: un altre model social i econòmic és necessari

 

CCOO celebra un Primer de Maig dedicat a les persones treballadores que estan en primera línia davant de la COVID-19. Un Primer de Maig, enmig del confinament motivat pel coronavirus, que també és la millor ocasió per a reivindicar un nou ordre mundial més just i solidari, que situe les persones i el seu benestar per davant dels interessos econòmics.
   https://www.pv.ccoo.es/fd97a0538e4af8de7ad577ff587ee35d000053.png

Tot s’ha vist afectat per l’extensió de la pandèmia: milers de persones han mort, el nostre teixit productiu ha quedat tocat greument, milions de llocs de treball estan en perill i centenars de milers de persones es troben sense recursos en aquesta crisi.

Des del primer moment, les organitzacions sindicals CCOO i UGT hem plantejat propostes per a evitar que la crisi destruïsca ocupació i deixe en la pobresa més absoluta àmplies capes de la població: mecanismes d’ajustament temporal com els ERTO, les prestacions per atur amb el comptador a zero per a les persones afectades, ajudes i subsidis extraordinaris, etc.

Ara és necessari prorrogar aquests mecanismes d’ajustament temporal de l’ocupació el temps que siga necessari per a sostenir el nostre teixit productiu i la supervivència digna de totes les persones treballadores. També és imprescindible cobrir les necessitats de les persones que manquen de qualsevol mena de prestació. És per això que el moviment sindical exigeix la regulació urgent d’un ingrés mínim vital, a més de garantir que la recuperació de l’activitat econòmica es duga a terme sense posar en risc la salut dels treballadors i de les treballadores.

Cal anar més enllà i determinar les línies d’un model productiu i social nou, i que la crisi de la COVID-19 demostra que és inajornable. CCOO reivindica més i millors serveis públics: sanitat, atenció a les persones majors i a les dependents, educació, etc. Intervenció pública en els sectors estratègics que garantisca la resposta davant situacions crítiques i inversió en ciència, tecnologia i innovació.

Aquest és un Primer de Maig especial, atrapats i atrapades pel coronavirus i el confinament, sense manifestacions als carrers i sense actes públics, farem de la mobilització de les idees la nostra manifestació principal.


           Visca el Primer de Maig!

Visquen les treballadores i els treballadors de tot el món!

            #AltreModelÉsNecessari

 


Documentación asociada

Manifiesto 1 Mayo


          Cartel 1 de Mayo 2020


Cartell Primer de Maig 2020


         Gaceta Sindical CCOO_1 Mayo


             Aquest virus el parem units


Ho parem quan confies que eixirem d'això

 

 


Som treballadors
      Som treballadores
            Som universitat



 

 

Oferta de cursos en línea para el PAS laboral, PAS funcionario de universidad, docentes, opositores, interinos y personas desempleadas


Atenció a l´afiliació

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

Edifici 6-E (Centre de Salut Laboral)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez            79029
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Julia Benet                77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003
Pepe Mantas  (Alcoi)    28428

email:      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!
Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.
Afilia't CCOO :  https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php


.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.