QUEIXA A CONSELLERIA PER REBRE EL COMPLEMENT VARIABLE DE LES RETRIBUCIONS ADDICIONALS

Benvolgut/a company/a,

Després de l’aprovació del cobrament de la part fixa i de gestió dels complements addicionals, ens queda pendent el pagament de la part variable corresponent als exercicis 2019 i 2020. Davant els nuls resultats que ha tingut l'equip rectoral perquè el Consell done el vistiplau per al pagament d’aquest complement, pensem que una mesura de pressió directa davant la Conselleria d’Universitats és que cadascun/a de nosaltres envie una queixa personal al portal:

https://www.gva.es/va/web/atencio_ciutadania/inicio/mi_opinion_cuenta/mop_envio_mail_innovacion

Assumpte: Complement variable de les Retribucions addicionals PDI UPV

El contingut del missatge pot ser el del model que t'enviem adjunt (adaptat si vols a les teues condicions) o el que cregues convenient.

Si aconseguim que milers de consultes inunden, i fins i tot bloquegen aquest portal, potser se n’adonen que el personal docent i investigador de la Universitat Politècnica de València està cabrejat amb la seua gestió de l'assumpte i exigeix el cobrament de la totalitat del seu salari.

T'animem aleshores a enviar aquesta consulta al portal indicat.

Animem també a tots els càrrecs electes en la Universitat, directors de centre, directors de departament, i directors d'instituts de recerca, que com a representants del PDI, donen suport a les mesures de pressió que estan proposant-se des dels sindicats. Així mateix, que en promoguen de noves dins del seu àmbit d'acció institucional i representatiu.

Des de CCOO ens adherim a totes les accions encaminades a fer efectiu el cobrament del component variable dels anys 2019, 2020 i successius, com ara la concentració convocada  el proper dimecres 16 de desembre a les 12:30h davant del Palau de la Generalitat.

 

Per això, CCOO convoca a la concentració de protesta en:

Lloc: Palau de la Generalitat (Plaza Manises, València)
Data: 16 de desembre (dimecres)
Hora: 12: 30 H

     https://ccoo.upv.es/images/stories/sindicales/concentracion-01d.jpg

(ADJUNT)

Sóc professor/a de la Universitat Politècnica de València i fa dos anys que no cobre el complement variable de les Retribucions addicionals que venia cobrant de manera ininterrompuda des de fa més de 10 anys. L'equip rectoral de la UPV ens ha informat que el motiu és que el Govern de la Generalitat Valenciana no ha donat el vistiplau perquè la UPV puga pagar aquesta part del complement.

Tenint en compte que aquesta part del complement suposa una part important del meu sou, espere que entenguen la meua preocupació per aquesta baixada del meu salari, sent l'objecte de la meua consulta el demanar informació sobre quan pensa el Govern de la Generalitat permetre el pagament amb efecte retroactiu als anys 2019 i 2020.

Esperant la seua resposta, atentament,

.

Els drets es conquisten i es defensen

Atenció a l´afiliació

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

 Edifici 6-E (Centre de Salut Laboral)
Telèfons: 963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez 79029
José Segovia 77040
Consuelo Vallés 77043
Ildefonso Pelayo 77043
Julia Benet 77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003
Pepe Mantas (Alcoi) 28428

email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web: http://www.ccoo.upv.es

Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!
Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.
Afilia't CCOO :
https://www.ccoo.es/sol_afi_web_breve/index.php
https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.