Atur acadèmic el 18 de novembre

Universitaris es mobilitzaran el 18 de novembre en tota Espanya contra la Llei orgànica del Sistema Universitari (LOSU) i la Llei de convivència universitària (LCU).

     https://imagenes.elpais.com/resizer/Kiqsy1O16t3mhtv7PAKHLleKyOI=/1960x0/arc-anglerfish-eu-central-1-prod-prisa.s3.amazonaws.com/public/7H6VGUFJMHGZZCY3AMN32RYERA.jpg

Manifest CREUP

Manifest DA-UPV

La Coordinadora de Representants d'Estudiants de les Universitats Públiques (CREUP), al costat d'Estudiants en Moviment i Front d'Estudiants, han anunciat mobilitzacions en diferents ciutats espanyoles per al pròxim 18 de novembre per a protestar contra el projecte de Llei orgànica del Sistema Universitari (LOSU, també denominada 'Llei Castells'), i contra el projecte de Llei de Convivència Universitària (LCU).

Els estudiants universitaris denuncien que la Llei de Convivència Universitària (LCU) deixarà de protegir-los davant els processos sancionadors, passant de fomentar la mediació a un model merament punitiu.
Els alumnes i alumnes es mobilitzaran per a demanar que la mediació siga irrenunciable en la resolució de conflictes a l'aula.

Així mateix, des de CREUP han denunciat que la Llei orgànica del Sistema Universitari (LOSU) no avanç respecte a la LOU de 2001 en matèria estudiantil, abandonant les polítiques de foment de la participació i garantia dels drets del col·lectiu. Al seu torn, tampoc avançarà en matèria de preus públics, beques o democratització universitària, quedant ancorada en la reforma de principis de segle.
Consideren que la norma orgànica que regula el sistema universitari "no és cap avanç democràtic".
https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/f7e8e68b-78c4-4b12-aa96-1ac785fe6c5a_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg

Els estudiants convoquen una vaga en instituts i universitat el 18 de novembre

.

Paro académico el 18 de noviembre

Universitarios se movilizarán el 18 de noviembre en toda España contra la Ley Orgánica del Sistema Universitario (LOSU) y la Ley de convivencia universitaria (LCU).

 

            Manifiesto CREUP

                      Manifiesto DA-UPV

 

La Coordinadora de Representantes de Estudiantes de las Universidades Públicas (CREUP), junto a Estudiantes en Movimiento y Frente de Estudiantes, han anunciado movilizaciones en distintas ciudades españolas para el próximo 18 de noviembre para protestar contra el proyecto de Ley Orgánica del Sistema Universitario (LOSU, también denominada 'Ley Castells'), y contra el proyecto de Ley de Convivencia Universitaria (LCU).

Los estudiantes universitarios denuncian que la Ley de Convivencia Universitaria (LCU) dejará de protegerlos ante los procesos sancionadores, pasando de fomentar la mediación a un modelo meramente punitivo.
Los alumnos y alumnas se movilizarán para pedir que la mediación sea irrenunciable en la resolución de conflictos en el aula.

Asimismo, desde CREUP han denunciado que la Ley Orgánica del Sistema Universitario (LOSU) no avance con respecto a la LOU de 2001 en materia estudiantil, abandonando las políticas de fomento de la participación y garantía de los derechos del colectivo. A su vez, tampoco avanzará en materia de precios públicos, becas o democratización universitaria, quedando anclada en la reforma de principios de siglo.
Consideran que la norma orgánica que regula el sistema universitario "no es ningún avance democrático".

 

 

Som universitat pública

Atenció a l´afiliació

https://ccoo.upv.es/images/logoccooUPV.png

 CCOO, primer sindicat a Espanya
CCOO ha aconseguit 96.249 delegats/as, el 35,7% del total, en les eleccions sindicals celebrades en empreses privades i en les Administracions Públiques.
Amb aquests resultats, CCOO revalida la seua condició de primer sindicat del nostre país, ho és des dels anys 90, amb una diferència de 8.051 representants sobre el segon sindicat.

Edifici 6-E (Centre de Salut Laboral)
Telèfons: 963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez 79029
José Segovia 77040
Consuelo Vallés 77043
Ildefonso Pelayo 77043
Julia Benet 77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003
Pepe Mantas (Alcoi) 28428

email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web: http://www.ccoo.upv.es

Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!
Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.
Afilia't CCOO :
https://www.ccoo.es/sol_afi_web_breve/index.php
https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.