CCOO PV eixirà al carrer amb altres organitzacions per exigir la contenció dels preus de l’energia

Organitzacions sindicals i socials convoquen una jornada de reivindicació a tot l’Estat per reclamar la contenció dels preus de l’energia, la protecció de l’ocupació i que es frene el deteriorament de les condicions de vida.
El Govern i la UE tenen l'obligació de desplegar totes les iniciatives necessàries per a posar fi a aquesta escalada, atallar comportaments especulatius i protegir la ciutadania.


    https://www.pv.ccoo.es/a19c30bbfadf1df62265ca1b8025fdf2000053.jpg

 

Gaceta Sindical


Manifest

Manifiesto

La societat viu amb preocupació l'escalada desbocada dels preus que des de fa mesos patim al nostre país. El mes de febrer passat la inflació va arribar a una nova xifra històrica i se situà en el 7,6 %, el seu nivell més alt des de 1986. La tensió dels preus de l'electricitat, del gas, dels carburants i d’altres matèries primeres s'està traslladant al preu de la resta de béns i serveis, que ja augmenten de manera generalitzada. Les perspectives no són bones. Toca actuar amb celeritat.

CCOO PV fa una crida a la ciutadania valenciana per mobilitzar-se el dia 23 de març.
El sindicat, juntament amb UGT PV, Uatae, UPTA, FACUA i Ceav, ha convocat concentracions reivindicatives a Castelló, Alacant, València i Elx. Aquesta convocatòria es combinarà amb concentracions en els centres de treball a les 12.00 hores.

Protecció social i suport als sectors

El deteriorament de les condicions de vida de famílies i persones treballadores i consumidores, del teixit productiu, és molt palpable. La població més vulnerable, la que no arriba a fi de mes o ho fa amb dificultats, és qui ho pateix de manera més cruel.

CCOO PV i les organitzacions convocants demanen a les autoritats públiques un canvi en el sistema de fixació del preu de l'electricitat, per controlar alces desmesurades, i que es pose fi als beneficis abusius de les empreses elèctriques i d'hidrocarburs. Reclamem protecció per a la ciutadania i les famílies, i suport als sectors productius que més energia consumeixen.

Exigim que s’active el mecanisme RED per a evitar acomiadaments, així com, si arriba el cas, mecanismes similars per a les persones autònomes. A més, demanem un control dels preus dels lloguers per evitar que es revaloren amb l'IPC, perquè tindre un habitatge on poder viure és una necessitat, no un luxe.

Adhesions

Les entitats que vulguen adherir-se a aquesta mobilització, poden enviar un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.   o  a   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Som treballadors
    Som treballadores
       Som universitat

.

Atenció a l´afiliació

https://ccoo.upv.es/images/logoccooUPV.png

 Edifici 6-E (Centre de Salut Laboral)
Telèfons: 963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez 79029
José Segovia 77040
Consuelo Vallés 77043
Ildefonso Pelayo 77043
Julia Benet 77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003
Pepe Mantas (Alcoi) 28428

email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web: http://www.ccoo.upv.es

Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!
Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.
Afilia't CCOO :
https://www.ccoo.es/sol_afi_web_breve/index.php
https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.