Dimecres 3 de juny, 19.30h, a la sala d"actes de CCOO PV (Plaça Nàpols i Sicília, 5).

CCOO PV acull la presentació de l'obra de l"investigador Jordi Tormo. Durant l"acte, que s’emmarca en l'homenatge que el sindicat ret durant aquest mes al cantautor i poeta alcoià, s'inaugurarà la segona part de l'exposició del pintor Antoni Miró. Actuaran el Cor Lleonard Giner i la Colla Estrela Roja de Benimaclet.

 

Dimecres 3 de juny, homenatge de CCOO PV a Ovidi Montllor.

El pròxim 3 de juny, tindrà lloc la presentació del llibre 'Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula', de Jordi Tormo, amb la presència de l'autor. L'acompanyaran la presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Gemma Pasqual i la periodista i escriptora Núria Cadenes. A les 19.00h, just abans de l'acte, està convocada la concentració de suport a les víctimes de l"accident de metro de València, a la Plaça de la Mare de Déu.
 
El llibre que es presenta a CCOO PV, segons explica la seua editorial, Sembra Llibres, és el resultat del treball en diferents àmbits per recuperar la figura d'Ovidi Montllor. El volum és fruit de la recerca sobre la seua poesia.
 
Durant l'acte, s'inaugurarà la segona part de l"exposició del pintor alcoià Antoni Miró, dedicada a l’Ovidi, que romandrà a la seu del sindicat durant tot el mes de juny.
 
A les 20.45h està prevista la projecció del vídeo clip ?'En un poble de l'Horta'?, del Cor Lleonard Giner, que actuarà tot seguit. Després, gaudirem de la cloenda, a càrrec de la Colla Estrela Roja de Benimaclet (València).

 

 
 


 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.