CCOO PV US CONVOCA EL 7 DE MARÇ “TRAURE TARGETA ROJA A FABRA”

CCOO PV és una de les organitzacions convocants de les concentracions unitàries que el proper divendres 7 de març tindran lloc a València i Castelló de la Plana a les 19h (a la plaça de Mare de Déu i de Maria Agustina, respectivament) per mostrar el creixent rebuig social a les polítiques del Govern valencià.


La perversa reforma laboral, la persecució contra el dret d’informació a les vagues, la censura de TV3 i Catalunya Ràdio, el tancament de RTVV i d’unitats escolars, el maltractament als dependents i discapacitats, la mala gestió de la crisi, els creixents casos de corrupció... són només algunes de les moltes raons que fonamenten la creixent indignació de cada vegada més sectors socials.


Per tot això, CCOO PV també treu “targeta roja a Fabra” i us convoca a aquesta iniciativa.
http://www.pv.ccoo.es/pv/Inici:577739--El_Pais_Valencia_treu_#rojaafabra

 

CCOO PV CONVOCA EL 7 DE MARZO A SACAR “TARGETA ROJA A FABRA”

CCOO PV es organización sindical convocante de las concentraciones unitarias que el próximo viernes 7 de marzo tendrán lugar en Valencia y Castellón a las 19h(en la plaza de la Virgen y de María Agustina, respectivamente) para mostrar el creciente rechazo social a las políticas del Gobierno de la Generalitat.


La perversa reforma laboral, la persecución contra el derecho de información en las huelgas, la censura de TV3 y Catalunya Ràdio, el cierre de RTVV y de unidades escolares, el maltrato a las personas dependientes y con discapacidad, la mala gestión de la crisis, los casos de corrupción... son solo algunas de las muchas razones que justifican la creciente indignación de cada vez más sectores sociales.

Por todo esto, CCOO PV también saca “targeta roja a Fabra” y os convoca a participar en esta iniciativa.
http://www.pv.ccoo.es/pv/Inici:577739--El_Pais_Valencia_treu_#rojaafabra

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.