JA N'HI HA PROU!!!

44 DONES ASSASSINADES VÍCTIMES DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA


Vergonyosa i esgarrifosa xifra d'assassinats que no hem d'obviar.Açò no pot seguir així!.Aquest 2010 duu camí de ser el pitjor any quant a assassinats per violència masclista. Estem en el primer semestre i ja són 44 les dones a les quals els seus companys o excompanys sentimentals han segat la vida, unes vegades per creure que eren de la seua propietat, altres per creure que eren éssers inferiors...

44 reconegudes oficialment com víctimes de violència de gènere, però diverses més els casos de les quals s'estan investigant i altres que no són considerades víctimes d'aquest tipus de violència per no complir algun dels criteris que es valoren per a arribar a catalogar-les dins d'aqueix grup. Igualment són dones assassinades per homes menyspreables sobre els quals ha de recaure tot el pes de la llei.

Què ens està passant? Com pot ser que les dones estiguen tan indefenses en aquest país? Què s'està fent malament?. Les polítiques aplicades fins al moment no fan descendir el nombre de víctimes. Caldrà canviar-les, realitzar més campanyes de sensibilització i prevenció, endurir les lleis, ser més contundents en les condemnes, etc. 

L'educació és un aspecte primordial perquè la violència de gènere estiga present en la nostra vida diària i no només reaccionem quan ens donen la notícia dels assassinats. La clau és educar en igualtat des de la infància, transmetre que cal tractar a les dones igual que als homes perquè ambdós són éssers independents i amb personalitat pròpia.
 
Aquesta societat ha de dir JA N'HI HA PROU !!. No només han de denunciar les víctimes de la violència sinó totes aquelles persones coneixedores de la cruel situació que pateixen aquestes dones. No hem de considerar la primera agressió com un fet aïllat, probablement es produiran més i si no es frena aqueixa situació de violència continuada es pot arribar a l'últim i més vil que és l'assassinat.

Des de CCOO UPV volem manifestar el nostre més absolut rebuig davant l'ona de violència masclista que estem vivint i fem una crida a la SOLIDARITAT contra aquest mal endèmic que afecta a gran part de les dones del planeta


Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.