SITUACIÓ UPV

El Govern del canvi de la Generalitat Valenciana no ha canviat res. Continua aplicant les polítiques que tant injuriaven quan les feia el PP, despreciant i ignorant a les Universitats Públiques i al seu personal, a qui en els seus Decrets i Lleis que comporten retalls se li considera com a part del Sector Públic Valencià.

La no liquidació del deute històric contreta amb les Universitats Públiques pel Consell i un insuficient finançament de les mateixes té segrestada de facto l'autonomia universitària i coarta la capacitat de negociació col·lectiva del personal de les Universitats.

Per a mostra un botó. El PAS de les Universitats Públiques del País Valencià té reconegut el dret a la Carrera Professional, però no la podem cobrar perquè la Conselleria d'Hisenda no autoritza el pagament. Tenim l'acord, tenim els diners però no ens deixen cobrar.

I mentrestant, què passa en la nostra Universitat?

 

RES.2017 03 30 El Roto BO

L'equip rectoral, amb el Rector al cap, s'aprofita de l'immobilisme del Consell per a dir que no pot fer res.

Les Meses de Negociació són un teatret.

En la Mesa del PDI no es negocia pràcticament res. L'equip rectoral decidix sobre les condicions de treball del PDI de manera unilateral. Crea normes que no negocia i porta al Consell de Govern, on té garantida la seua aprovació, ignorant les propostes i protestes de les Seccions Sindicals, de la Junta de PDI i dels Comités d'Empresa, el de València-Gandia i el d'Alcoi.

En la Mesa del PAS ens intenten entretindre amb promeses de propostes de l’Administració per a milions de temes que mai arriben i amb la necessitat d'informes jurídics que mai ensenyen i que sempre són desfavorables a les nostres reivindicacions.

De la Mesa General poc es pot comptar, perquè és una mescla del que es fa en les altres dos, o siga RES de RES.

I si el personal de la Universitat és personal de segona, el personal investigador és de regional preferent. Molt dir-los que la investigació és essencial i imprescindible però pareix que qui la fa és quasi invisible. Condicions laborals precàries, inestabilitat, falta de prevenció i de salut laboral,... i poques intencions de solucionar-ho.

Esta situació és el reflex del que li importa el seu personal a l'equip rectoral.


Des de CCOO denunciem l'immobilisme del Rector i de tot el seu equip, dels càrrecs anomenats per ell i dels alts funcionaris de la Universitat. Els resulta molt còmoda la política del Consell i la repliquen ací, fent una volta de rosca.

Mai, cap equip rectoral ha fet tan poc pel seu personal. La seua falta de valentia, d’interès, de creativitat per a superar els obstacles que ens imposen els retalls només és superada per la seua passivitat. Mentrestant en altres Universitats s'intenten fer coses.

CCOO li exigix a l'equip rectoral que es pose en marxa i tracte de millorar les coses dins de la Universitat i done la batalla davant de la Generalitat Valenciana. La projecció de la Universitat només es veurà millorada si tot el personal se sent important i abrigat.

De vostès depèn.

 

        =================================

SITUACIÓN UPV

El Gobierno del cambio de la Generalitat Valenciana no ha cambiado nada. Sigue aplicando las políticas que tanto denostaban cuando las hacía el PP, despreciando e ignorando a las Universidades Públicas y a su personal, al que en sus Decretos y Leyes que conllevan recortes se le considera como parte del Sector Público Valenciano.

La no liquidación de la deuda histórica contraída con las Universidades Públicas por el Consell y una insuficiente financiación de las mismas tiene secuestrada de facto la autonomía universitaria y coarta la capacidad de negociación colectiva del personal de las Universidades.

Para muestra un botón. El PAS de las Universidades Públicas del País Valencià tiene reconocido el derecho a la Carrera Profesional, pero no la podemos cobrar porque la Conselleria de Hacienda no autoriza el pago. Tenemos el acuerdo, tenemos el dinero pero no nos dejan cobrar.

Y mientras tanto, ¿qué pasa en nuestra Universidad?

NADA.

2017 03 30 El Roto AD

El equipo rectoral, con el Rector a la cabeza, se aprovecha del inmovilismo del Consell para decir que no puede hacer nada.

Las Mesas de Negociación son un teatrillo.

En la Mesa del PDI no se negocia prácticamente nada. El equipo rectoral decide sobre las condiciones de trabajo del PDI de manera unilateral. Crea normas que no negocia y lleva al Consejo de Gobierno, donde tiene garantizada su aprobación, ignorando las propuestas y protestas de las Secciones Sindicales, de la Junta de PDI y de los Comités de Empresa, el de València-Gandia y el de Alcoi.

En la Mesa del PAS nos intentan entretener con promesas de propuestas de la Administraciones para millones de temas que jamás llegan y con la necesidad de informes jurídicos que nunca enseñan y que siempre son desfavorables a nuestras reivindicaciones.

De la Mesa General poco se puede contar, porque es una mezcla de lo que se hace en las otras dos, o sea NADA de NADA.

Y si el personal de la Universidad es personal de segunda, el personal investigador es de regional preferente. Mucho decirles que la investigación es esencial e imprescindible pero parece ser que quien la hace es poco menos que invisible. Condiciones laborales precarias, inestabilidad, falta de prevención y de salud laboral,… y pocas intenciones de solucionarlo.

Esta situación es el reflejo de lo que le importa su personal al equipo rectoral.

Desde CCOO denunciamos el inmovilismo del Rector y de todo su equipo, de los cargos nombrados por él y de los altos funcionarios de la Universitat. Les resulta muy cómoda la política del Consell y la replican aquí, dándole una vuelta de tuerca.

Nunca, ningún equipo rectoral ha hecho tan poco por su personal. Su falta de valentía, de interés, de creatividad para superar los obstáculos que nos imponen los recortes sólo es superada por su pasividad. Mientras tanto en otras Universidades se intentan hacer cosas.

CCOO le exige al equipo rectoral que se ponga en marcha y trate de mejorar las cosas dentro de la Universitat y dé la batalla ante la Generalitat Valenciana. La proyección de la Universitat sólo se verá mejorada si todo el personal se siente importante y arropado.

De ustedes depende.

 


Amb tu, construïm el futur

 Serveis per a l'afiliació de CCOO

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.pngTelèfons: 963 877 040 - 043 (ext. 77040-77043)
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.