CONSTITUCIÓ DE LA COMISSIÓ NEGOCIADORA DEL CONVENI COL·LECTIU DEL PERSONAL LABORAL DE LES UNIVERSITATS PÚBLIQUES VALENCIANES   convenio colectivo informacionEl passat 21 de juliol es va constituir la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu del Personal Laboral (PDI i PAS) de la Universitats Públiques Valencianes. Aquesta Comissió estarà integrada, d’una banda, per representants de la Conselleria d’Educació (que ostentaran la presidència i la secretaria) i de les cinc Universitats públiques valencianes i, d’una altra, per representants dels cinc Sindicats amb major representativitat entre el personal laboral.

La reunió només ha servit per a constituir formalment la Comissió i donar per encetat el procés de negociació del Conveni. El dia 27 de setembre tindrà lloc la primera reunió negociadora a la qual els Sindicats aportarem propostes concretes per tal de començar a materialitzar el contingut del Conveni.

CC OO valora molt positivament que, després de tants anys reivindicant aquesta negociació, per fi es puga començar a trencar amb l'anomalia de ser l'única Comunitat Autònoma sense Conveni Col·lectiu per al personal laboral de les Universitats.

Aquest Conveni ha de servir per a millorar les condicions laborals de PDI i PAS, sobretot en els col·lectius més precaris i resoldre problemes endèmics com la inestabilitat de les plantilles o la deficient regulació de les figures de PDI laboral, amb la necessitat inajornable de crear noves figures que donen resposta a les noves necessitats i a la situació d'extrema precarietat d’una part del PDI laboral.

CCOO espera una actitud favorable de les Universitats i de la Conselleria -que ha de donar suport financer i jurídic al contingut del Conveni- que facilite una negociació efectiva en el menor temps possible. Hem esperat molt de temps per a poder començar a negociar i ara no podem defraudar les expectatives de PDI i PAS laboral amb un procés de negociació lent i que dificulte l’adopció de mesures que necessitem el més aviat possible.

CCOO continuarà treballant en contacte permanent amb tot el PAS i el PDI per tal d’incorporar a la redacció del Conveni totes aquelles mesures necessàries per a millorar les condicions de treball i la Universitat pública.

Feu-nos arribar les vostres propostes a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

     convenio colectivo - unidad


Amb tu, construïm el futur


Serveis per a l'afiliació de CCOO

Serveis per a l'afiliació de CCOO

  http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png
Telèfons: 96 387 70 40 - 43 (ext. 77040-77043)
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.



Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.