CCOO PV instem de nou a la convocatòria urgent de l’acte de signatura del conveni d’universitats preacordat el 24 d’abril

Cridem al personal afectat a que es mobilitze per a reivindicar la signatura

    no soy esclavo 01


El dilluns dia 18 per la vesprada ha tingut lloc una reunió de CCOO i la resta de Sindicats amb el Secretari Autonòmic d’Universitats, Rafael Tabarés, la Directora General d’Universitats, Pilar Ezpeleta, i tècniques de la Conselleria per tal de desbloquejar l’acord final sobre el Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de les Universitats Públiques valencianes, que possibilite la seua entrada en vigor.

El Secretari Autonòmic ha confirmat que finalment la Generalitat, malgrat haver estat més de tres anys negociant el conveni i haver signat, mitjançant el Conseller Vicent Marzà, el preacord al mes d’abril, no signarà l’acord final d’aquest Conveni. Més encara, la Generalitat, sorprenentment, tampoc no signarà el preàmbul que ella mateixa havia proposat per tal de garantir el seu compromís financer amb el Conveni, tal com hem demanant reiteradament els Sindicats i també les Universitats.

Davant d’aquesta situació, CCOO i la resta de sindicats hem urgit la signatura del Conveni, que no es busquen més excuses per a dilatar el procés i que siga possible la seua entrada en vigor i l’aplicació de les millores que suposa per al personal laboral de les Universitats.

Emplacem la Generalitat i totes les Universitats públiques valencianes per a convocar urgentment una reunió amb totes les parts per a procedir a la signatura definitiva del Conveni.

Fem una crida a tot el personal laboral de les Universitats mobilitzar-se per tal d’exigir a Rectorats i Generalitat la signatura immediata del Conveni.

Preacord d'III Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de les Universitats Públiques de la Comunitat Autònoma Valenciana


Preacuerdo de III Convenio Colectivo del Personal Laboral de las Universidades Públicas de la Comunidad Autónoma Valenciana

 

 

Els drets es conquisten i es defensen

 

 

 


Serveis per a l'afiliació de CCOO

Atenció a l´afiliació
http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez            79029
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Julia Benet               77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!
Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.
Afilia't CCOO :  https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php


.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.