Benvolguda companya, benvolgut company,

Com ja sabràs han sigut convocades Eleccions a Delegats i Delegades de Prevenció de riscos laborals en el Campus de Gandia per al dia 20 de Desembre de 2016.

Les Delegades i Delegats de Prevenció dels campus d'Alcoi i Gandia són triats pel personal dels respectius campus, utilitzant el sistema d'elecció directa mitjançant votació.

Són, d'un costat, la base sobre la qual s'estructura la participació de les treballadores i treballadors en tot el relacionat amb la Seguretat i Salut Laboral en l'àmbit de la Universitat, i d'un altre, la figura especialitzada que ens representa en matèria de Prevenció de riscos laborals en els llocs de treball.

La Secció Sindical de CCOO, creiem que la persona idònia per a ser qui represente al Campus de Gandia en el Comitè de Seguretat i Salut de la UPV és el company:

JUANJO ESCOBAR RODRÍGUEZ

Juanjo, com saps molt bé, coneix perfectament el Campus de Gandia, és una persona treballadora, honesta, lluitadora i molt accessible, a la qual podràs recórrer en qualsevol moment per a consultar dubtes, resoldre problemes i perquè l'especificitat del Campus de Gandia siga sentida i tinguda en compte en les reunions del Comitè de Seguretat i Salut de la UPV.

Et demanem el teu vot per al company Juanjo Escobar el dia de les Eleccions a Delegats o Delegades de Prevenció de riscos laborals en el Campus de Gandia

Si penses que el dimarts 20 no podràs acostar-te a la Mesa electoral per a exercir el teu dret al vot, recorda que pots votar anticipadament des del dijous 15 al dilluns 19 de desembre.

Acosta't amb el teu DNI al Registre Oficial de l'Escola i vota allí per Juanjo Escobar com el teu Delegat de Prevenció de riscos laborals.

Informació oficial ací:

 


Amb tu, construïm el futur

  http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png
Telèfons: 963 877 040 - 043 (ext. 77040-77043)
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.