La Secció Sindical de CCOO de la UPV vol informar a la comunitat universitària de la situació de paralització de les negociacions en la qual ens trobem en aquest moment.


Des de fa algun temps, el STEPV està inundant la Universitat de denúncies penals i administratives contra l'Administració i, últimament, contra els seus propis companys. Encara que ha anat perdent totes les demandes que havia interposat, no cella en la seua obstinació de portar per la via judicial les negociacions amb la conseqüent paralització de les mateixes, la qual cosa comporta la pèrdua de possibilitats de promoció i millores en les condicions laborals de la plantilla.

El STEPV, després de guanyar les eleccions sindicals de 2014, ha intentat rematar a la resta de sindicats, començant per CCOO, cercant guanyar en els despatxos el que havien sigut incapaços de guanyar en les urnes.

Aquesta situació resulta greument perjudicial per a tots els col·lectius de la Universitat que estan esperant que les organitzacions sindicals aconseguisquen avanços i negocien solucions als seus problemes. No obstant açò, el STEPV dedica els seus esforços a denunciar i portar als tribunals a la resta d'interlocutors entorpint el seu treball.

Alguns d'aquests avisos de denúncia es fan ja a persones concretes, per opinar des del seu sindicat i no coincidir amb els criteris del STEPV, com podeu comprovar en el document adjunt. Sembla que tracten d'acoquinar-nos amb denúncies pel penal perquè “ens llevem d'al mig” per temor a sancions. No ho van a aconseguir.


Des de CCOO considerem que seria molt desitjable un allunyament radical, en aquest escenari tan crispat, de la demagògia, de la falta de rigor, dels escrits indigests i de les indesitjades denúncies.

En CCOO tenim molt clar que la nostra representació ha de dedicar-se exclusivament a intentar la millora de les condicions de treball de la plantilla.

És inútil demanar-li a l'equip rectoral més valentia, o una disposició diferent en la negociació col·lectiva, o un estil d'adreça més participatiu o el compliment dels compromisos que assumeixen, si les organitzacions sindicals que representen a les treballadores i treballadors d'aquesta Universitat no tenim una posició més unitària. Aquesta última és la posició que sempre ha adoptat CCOO estant en majoria o en minoria.

En CCOO opinem que les situacions de prepotència no porten a cap lloc. Com l'acudit de la loteria, si no compres no et toca. Companyes i companys del STEPV per a exigir el pagament de la Carrera Professional hi ha primer que haver-ho acordat i signat amb l'Administració, i vosaltres us vau negar a fer-ho en el mes de desembre. CCOO, UGT i UPV-Sindical sí que van exercir la seua responsabilitat i van acordar i van signar la carrera professional per al PAS de la UPV. Una altra cosa és que el Conseller Marzá, amb el qual tan bé us porteu segons els vostres comunicats, estiga impedint de forma activa el pagament del 10% la carrera professional dels anys 2015 i 2016 malgrat estar consignada en els pressupostos de la Universitat Politècnica.

Salutacions sindicals.

 

 

Amb tu, construïm el futur

 

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png
Telèfons: 96 387 70 40 - 43 (ext. 77040-77043)
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

.


Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.