Dimarts passat, 5 de desembre, es va reunir la Mesa de Negociació del PAS. En aqueixa reunió es van arribar als següents acords:

 

Aprovació, si escau, de la proposta d'accés i progressió en el sistema de carrera professional (Pla d'avaluació 2017-2018).

Es va aprovar el document de progressió en la carrera professional que s'havia treballat anteriorment en les reunions de la Mesa Tècnica de la Carrera Professional. En la Mea Tècnica participem totes les Seccions Sindicals i l'Administració, i el document que va arribar a la Mesa de Negociació és producte d'un altíssim grau de consens després dels debats mantinguts en la Mesa Tècnica.

El Pla d'Avaluació per a la Progressió de la Carrera Professional per a l'any 2019 es negociarà durant l'any 2018.

En aquest punt, l'Administració es va comprometre a avisar, mitjançant correu electrònic, als qui estiguen en disposició de progressar quan arribe la data de fer-ho, havent de sol·licitar la progressió la persona interessada.

 


Pla d'Avaluació per a la Progressió en la Carrera Professional

La progressió es podrà realitzar per dues vies:

1. Sol·licitant la valoració dels mèrits establits en la disposició transitòria primera del Decret 186/2014, sempre que no s'hagen utilitzat per a l'enquadrament inicial o s'hagen obtingut amb posterioritat a l'enquadrament i abans de la data de progressió.

DECRET 186/2014, de 7 de novembre del Consell, pel qual es regula el sistema de carrera professional horitzontal i l'avaluació de l'acompliment, del personal funcionari de carrera de l'Administració de la Generalitat.

2. Mitjançant la valoració dels següents mèrits:

* Activitats formatives. Cursos rebuts: 0’2 punts per hora.
* Docència en cursos dirigits a empleats públics. Cursos impartits: 0’75 per hora (en les repeticions del curs s'explicarà 0’30 punts per hora impartida).
* Treballs de recerca, innovació o qualitat. Adreça 7 punts i participació 5 punts.
* Congressos, Jornades i Conferències relacionades amb l'activitat professional i institucional. Ponència: 4 punts. Comunicació, pòster o similar: 2 punts. Assistència: 1 punt.
* Publicacions relacionades amb l'àmbit de les Administracions Públiques: 4 punts per publicació.

Els grups A1, A2 i B hauran d'aconseguir 20 punts per a progressar al GDP I i GDP II i 22 punts per a progressar GDP III i GDP IV.

Els grups C1 i C2 hauran d'aconseguir 16 punts per a progressar a qualsevol GDP.

La puntuació necessària per a la progressió s'adaptarà proporcionalment al mateix temps que falte per a poder sol·licitar-la.

CCOO va preguntar per la resolució de l'enquadrament del personal que va prendre possessió de dues places de diferent grup el mateix dia i al que no se li expliquen els anys de interinitat en el grup inferior. L'Administració va dir que està estudiant el problema i cercant una solució.

 

Inici de l'anàlisi de propostes d'Oferta Pública d'Ocupació 2017 de PAS de la UPV.

En aquest punt només es va rebre documentació de l'Administració per a poder estudiar l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2017.

Es produiran reunions de la Mesa Tècnica de la OPE per a treballar en la definició de l'Oferta Pública d'enguany.

Us recordem que en la reunió anterior es va confirmar que l'Oferta Pública d'Ocupació de 2017 serà de 33 places i que la proposta de l'Administració mantindrà els mateixos criteris que per a la negociació de les últimes OPE’s: antiguitat del lloc, última convocatòria d'accés a la categoria i necessitats de personal segons la Universitat.

 

Seguirem informant de les negociacions que es duguen a terme amb la Universitat, igual que esperem que ens faces arribar les teues propostes per a tractar els temes que consideres necessaris.

 

 

 

Som treballadors
Som treballadores
Som universitat


Serveis per a l'afiliació de CCOO

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

Telèfons: 963 877 040 - 043 (ext. 77040-77043)
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.