CCOO insta a les Universitats i Conselleria a millorar la proposta de conveni laboral en matèria de jornada, permisos i retribucions

El conveni no ha de ser un recull de drets que ja estan regulats en diferents normes

El dia 27 de setembre es va reunir la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de la Universitats Públiques Valencianes, en la qual  va quedar de manifest   que les diferències són molt grans i no es va produir pràcticament cap acostament. Fins i tot les Administracions varen marcar i subratllar algunes línies roges, negant-se a acceptar qualsevol millora en permisos, llicències,  etc. que superen els de la Generalitat. Això sí, va deixar una certa porta oberta a millores en la proposta retributiva, però de forma molt vaga.

La proposta presentada per l'administració no és més que una mera recopilació legislativa sense aportar millores de les condicions laborals, deixant fora gran part de les propostes dels sindicats. Es va presentar una proposta retributiva clarament insuficient i allunyada de les demandes sindicals. Una proposta que, a més, s’implantaria al llarg de tres anys i que no arreplega les reivindicacions del personal investigador. Més enllà de les retribucions, considerem molt greu la negativa a acceptar millores en qüestions com la jornada laboral, permisos i llicències.

El conveni no pot ser un simple recull de drets que ja estan regulats en diferents normes, com sembla pretendre l'administració.

CCOO  ha vingut manifestant que el País Valencià és l'únic territori de l'Estat espanyol sense un conveni col·lectiu que contemple a tot el personal laboral de les universitats públiques valencianes i, una vegada més, manifestem la necessitat que les Universitats i Conselleria materialitzen un compromís seriós i ferm  de propostes que permeten avançar i aconseguir un bon Conveni Col·lectiu per al personal laboral de les universitats públiques valencianes que l’equipare amb la resta de l’estat al més aviat possible.

 


Som universitat pública

 

És el moment!
de recuperar els drets arrabassats


Código legislativo de universidades
Serveis per a l'afiliació de CCOO

 http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
María Jesús Salvador    79029
Alonso Pérez            79029
Julia Sánchez           77043
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.