Els professors associats de la UPV, en vaga indefinida a partir del 16 d'abril

    2018 03 30 Comite Huelga constitucion

Registre de convocatòria de vaga

La Coordinadora del Professorat Associat i sindicats presents en la Universitat Politècnica de València (UPV) han formalitzat la convocatòria de vaga indefinida d'aquests docents a partir del dia 16 d'abril.

Els aturs començaran dilluns que ve 16 d'abril amb l'objectiu de reivindicar el reconeixement per part de la UPV del treball realitzat per aquest col·lectiu, és a dir, "a mateix treball mateixes condicions laborals".

La secció sindical de CCOO, una de les entitats convocants, ha manifestat, a través d'un comunicat, que la figura del professorat associat "ha sigut pervertida per part de les universitats públiques, convertint-la en mà d'obra barata, elàstica i flexible".

"Un professorat --continuen-- que ha de signar un nou contracte any rere any, amb una dedicació a temps parcial els horaris de la qual se solen ajustar en aquelles franges que difícilment serien cobertes; sense dret a unes retribucions equiparables a altres categories i sense cap perspectiva de promoció o estabilització com la resta del professorat d'aquesta universitat".

Els objectius que es persegueixen amb la vaga indefinida són el reconeixement i la definició de les tasques desenvolupades pel professorat associat; remuneració digna i equiparable a altres figures de Personal Docent Investigador; reconeixement de la seua experiència laboral, docent i investigadora; un pla de promoció a altres figures contractuals de PDI i criteris públics i objectius que determinen les renovacions de contracte.

Cal recordar que aquesta acció reivindicativa se sumisca a la vaga indefinida que des del passat 29 de gener segueix el PDI associat de la Universitat de València.

   2018 04 16 CARTELL Vaga ASOs logos sindicatos

 

 


Los profesores asociados de la UPV, en huelga indefinida a partir del 16 de abril

    2018 03 30 Comite Huelga constitucion

Registro de convocatoria de huelga

La Coordinadora del Profesorado Asociado y sindicatos presentes en la Universitat Politècnica de València (UPV) han formalizado la convocatoria de huelga indefinida de estos docentes a partir del día 16 de abril.

Los paros empezarán el próximo lunes 16 de abril con el objetivo de reivindicar el reconocimiento por parte de la UPV del trabajo realizado por este colectivo, es decir, "a mismo trabajo mismas condiciones laborales".

La sección sindical de CCOO, una de las entidades convocantes, ha manifestado, a través de un comunicado, que la figura del profesorado asociado "ha sido pervertida por parte de las universidades públicas, convirtiéndola en mano de obra barata, elástica y flexible".

"Un profesorado --continúan-- que tiene que firmar un nuevo contrato año tras año, con una dedicación a tiempo parcial cuyos horarios se suelen ajustar en aquellas franjas que difícilmente serían cubiertas; sin derecho a unas retribuciones equiparables a otras categorías y sin ninguna perspectiva de promoción o estabilización como el resto del profesorado de esta universidad".

Los objetivos que se persiguen con la huelga indefinida son el reconocimiento y la definición de las tareas desarrolladas por el profesorado asociado; remuneración digna y equiparable a otras figuras de Personal Docente Investigador; reconocimiento de su experiencia laboral, docente e investigadora; un plan de promoción a otras figuras contractuales de PDI y criterios públicos y objetivos que determinen las renovaciones de contrato.

Cabe recordar que esta acción reivindicativa se suma a la huelga indefinida que desde el pasado 29 de enero sigue el PDI asociado de la Universitat de València.


   2018 04 16 CARTELL Vaga ASOs logos sindicatos.


Som treballadors
      Som treballadores
            Som universitat


Els drets es conquisten i es defensen

 

 

 

Serveis per a l'afiliació de CCOO
Atenció a l´afiliació
http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons: 963 877 040 - 963 877 043
Ext. 77040 - 77043
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.