Benvolguda companya, benvolgut company predoctoral,

En la Secció Sindical de CCOO acabem de conèixer l'esborrany del Reial Decret pel qual s’aprova l’Estatut del Personal Investigador Predoctoral en Formació, que concretarà aquesta figura laboral respecte a la Llei de la Ciència.

En la Web del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats tenim la possibilitat de presentar esmenes a títol personal.

No obstant açò, en Comissions Obreres UPV, pensem que és millor actuar de forma conjunta, unint forces. Us animem al fet que estudieu la norma i us convidem al fet que envieu les vostres esmenes a la Secció Sindical de CCOO, perquè, a més de que les pugueu presentar a nivell individual, puguen formar part de les nostres reivindicacions davant el Ministeri.

L'elaboració d'aquest nou Estatut de Personal Investigador en Formació és complexa i necessita un llarg procés de consultes, el tràmit final de les quals serà una vertadera negociació del Ministeri amb els sindicats.

CCOO pensa que el Personal Investigador ha d'estar al tant de la regulació que afecta a les seues condicions laborals i esperem comptar amb la vostra col·laboració i crítica.

A més, us adjuntem la valoració del text normatiu que hem fet entre les companyes i companys de CCOO de les Universitats de tot l'Estat, i les valoracions concretes que hem fet el Personal Investigador afiliat a CCOO en la UPV.


PDF - Valoració Estatal

 

PDF - Valoració UPV

Des de CCOO tornem a insistir en la nostra crida perquè tot el Personal Investigador Predoctoral s'integre en la Federació de Joves Investigadors/es o en les plataformes, i que a més s'afilien als sindicats per a participar en les eleccions sindicals amb l'objectiu d'estar representats/as en els processos reals de negociació.

Salutacions,
CCOO UPV

     huelga4a

Estimada compañera, estimado compañero predoctoral,

En la Sección Sindical de CCOO acabamos de conocer el borrador del Real Decreto por el que se aprueba el Estatuto del Personal Investigador Predoctoral en Formación, que concretará esta figura laboral respecto a la Ley de la Ciencia.

En la Web del Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades tenemos la posibilidad de presentar enmiendas a título personal.

Sin embargo, en Comisiones Obreras UPV, pensamos que es mejor actuar de forma conjunta, uniendo fuerzas. Os animamos a que estudiéis la norma y os invitamos a que enviéis vuestras enmiendas a la sección sindical de CCOO, para que, además de que las podáis presentar a nivel individual, puedan formar parte de nuestras reivindicaciones ante el Ministerio.

La elaboración de este nuevo Estatuto de Personal Investigador en Formación es compleja y necesita un largo proceso de consultas, cuyo trámite final será una verdadera negociación del Ministerio con los sindicatos.

CCOO piensa que el Personal Investigador debe estar al tanto de la regulación que afecta a sus condiciones laborales y esperamos contar con vuestra colaboración y crítica.

Además, os adjuntamos la valoración del texto normativo que hemos hecho entre las compañeras y compañeros de CCOO de las Universidades de todo el Estado, y las valoraciones concretas que hemos hecho el Personal Investigador afiliado a CCOO en la UPV.


PDF - Valoració Estatal

 

PDF - Valoració UPV

Desde CCOO volvemos a insistir en nuestro llamamiento para que todo el Personal Investigador Predoctoral se integre en la Federación de Jóvenes Investigadores/as o en las plataformas, y que además se afilien a los sindicatos para participar en las elecciones sindicales con el objetivo de estar representados/as en los procesos reales de negociación.


Saludos,
CCOO UPV

 

 


És el moment!
de recuperar els drets arrabassats

 

 

 

 

Som treballadors
      Som treballadores
            Som universitat

 

 

 

 

 

 

Serveis per a l'afiliació de CCOO

Atenció a l´afiliació
http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
María Jesús Salvador    79029
Alonso Pérez            79029
Julia Sánchez           77043
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.