Mesas de Negociació de PAS i PI

 

Sessió de la Mesa del 10 de setembre de 2020

 

BAREMS

STEPV-i-CCOO_Baremo-Promocion-interna.pdf

STEPV-i-CCOO_Baremo-turno-libre_Reposicion.pdf

STEPV-i-CCOO_Resumen-propuesta.pdf

UGT_Baremo-turno-libre-y-Promocion-interna.pdf

Administracion_Baremo-Estabilizacion.pdf

Administracion_Baremo-Promocion-Interna.pdf

Administracion_Baremo-turno-LIBRE.pdf

Aquest punt va ser tractat en les sessions de la Mesa del 20 i 24 de juliol, al no arribar a un acord entre les organitzacions sindicals i l'administració, es va posposar a una altra sessió per al seu estudi i presentació de noves propostes.

En aquest cas CCOO i STEPV presenten proposta conjunta a l'administració. A continuació, es detallen els punts més importants de la proposta i la decisió de l'administració sobre aquest tema:

Experiència profesional

Barem de torn lliure: es planteja que una vegada finalitzats els processos d'estabilització del personal, el màxim de 8 anys de la proposta de l'administració passe a ser de 5 anys.

L'administració no accepta la proposta.

 

Barem de promoció interna: es planteja suprimir el límit de 8 anys de la proposta de l'administració, computant tot el temps treballat (sense límit de temps, però amb límit en la puntuació màxima), perquè no hi haja discriminació d'aquest personal en unificar les bosses generades per les convocatòries d'estabilització i torn lliure.

L'administració accepta la proposta.

 

Titulació Acadèmica

La valoració de 4 punts per a torn lliure i promoció interna per titulació diferent a l'empleada per a l'accés, proposta per la Universitat ens sembla descomunal, impossible d'aconseguir pel personal aspirant, especialment pels grups en els quals es requereix titulació bàsica (ESO, Batxiller) generant una discriminació abusiva en l'accés d'aquest personal, ja que únicament poden accedir a aquests grups i que va en contra del principi d'accés a la funció pública (art. 55 EBEP), possibilitant la impugnació dels barems.

L'administració no accepta la proposta.

 

Coneixement d'Inglés

Excessiva valoració de l'idioma anglés respecte als altres idiomes comunitaris, es proposa reduir 1 punt la puntuació total.

La puntuació màxima correspon al nivell C2, quan fins ara ha sigut la del nivell B2.

L'administració no accepta la proposta.

 

Cursos de formació i perfeccionament

Inclusió en els barems d'estabilització i torn lliure els cursos de formació amb el mateix sistema contemplat en el barem de promoció interna, però eliminant el límit de 10 anys.

L'administració no accepta la proposta.

 

Després d'un debat entre les organitzacions sindicals i l'administració, CCOO vota en contra pels següents motius que ens semblen bàsics:

En el punt de l'experiència professional en el barem de torn lliure (reposició), pensem que una vegada transcorreguts els processos d'estabilització, és necessari reduir el còmput d'anys, perquè les condicions hauran variat i el personal aspirant es pot veure perjudicat.

Quant als punts de Titulació Acadèmica i Coneixement d'Inglés creiem que és excessiva la valoració de 4 punts. A més, considerem que és fonamental que tots els barems incloguen els Cursos de Formació. Per això proposàvem que aquests apartats s'integraren en el punt d'Altres Mèrits, amb un límit de puntuació, podent-se obtindre la puntuació a través dels diferents ítems donant major oportunitat al personal aspirant.

Recordar a la Universitat que la NO valoració dels cursos de formació va en perjudici del personal aspirant que durant anys s'ha estat formant.

 

Sessió de la Mesa del 24 de juliol de 2020

L'administració retira la documentació dels punts a tractar corresponents als Convenis de reciprocitat entre les Universitats Públiques de la Comunitat Valenciana i la Generalitat Valenciana per a la percepció del complement de carrera professional, per problemes en les equiparacions entre administracions.

Des de CCOO requerim a la Universitat que no demore en excés l'estudi i la resolució dels Convenis que afecten un gran número de personal.

 

 

Sessió de la Mesa del 20 de juliol de 2020

 

COMISSIONS DE SERVEI

Procedimiento-Comision-Servicios-UPV.pdf

S'aprova per primera vegada un Procediment d'autoritzacions que regula les comissions de serveis en la UPV i, que CCOO venia exigint des de fa anys. Fins al moment no existia cap regulació, per la qual cosa l'administració actuava sense unes línies d'actuació definides i poc transparents.

CCOO vota a favor perquè creu que és necessari un procediment que regule aquestes situacions i no es dilaten en el temps, com venia succeint, i a siga accessible per a tota la Universitat aportant major claredat.

 

Que s'ha aconseguit:

Les unitats de servei d'aquesta Universitat podran acudir al procediment per a cobrir temporalment els llocs vacants.

El personal tindrà informació dels llocs vacants i podrà concórrer en el procés sobre la base d'uns criteris de selecció.

 

Que queda pendent:

En el cas de la provisió dels llocs en les situacions de IT i excedències (punt 3.2.1), CCOO proposava la seua provisió a partir dels 3 mesos, però l'administració no va acceptar la proposta, per la qual cosa es cobriran a partir dels 6 mesos. CCOO continuarà insistint perquè es modifique aquest termini perquè ens sembla excessiu.

 

FORMACIÓ

Formacion-PAS-PI_UPV_normativa-aprobada-Mesa-negociacion.pdf

S'aprova la renovació de la normativa de formació, destaquem:

Inclusió de la formació d'acolliment al lloc de treball, demandada per totes les organitzacions sindicals (punt 2.1).

Incorporació de la classe inversa o flipped classroom en formació semipresencial o B-learning (punt 2.3.b).

Formació online s'impartirà a través d'eines digitals (síncrona) i de plataformes (asíncrona) (punt 2.3.b).

Compensació d'hores de l'acció formativa fora de la jornada laboral, s'acordarà amb el responsable de la unitat del servei, s'elimina la restricció de no poder-se compensar les hores amb dies complets (punt 6).

La no autorització d'assistència al curs per part del responsable de la unitat de servei, serà comunicada a la persona interessada (punt 13).

Selecció del personal aspirant en els criteris se suprimeix l'ordre per relació jurídica (que discriminava entre col·lectius de personal) i es comptarà el número d'hores de formació rebuda (anteriorment es computava per cursos) (punt 14.1).

 

IMPORTANT ELS TERMINIS DE TRAMITACIÓ ES REDUEIXEN:

Preinscripció en els cursos: passen de 15 dies hàbils a 10 dies naturals (punt 13).

Renúncia als cursos: personal admés passa de 5 dies hàbils a 5 dies naturals (punt 13), personal de llista d'espera passa de 3 dies hàbils a 3 dies naturals (punt 16).

En el cas de la reducció dels terminis CCOO proposava a la Universitat que el còmput de dies continuarà sent de dies hàbils, perquè la reducció ens semblava excessiva, al que l'administració va respondre que per l'experiència en la tramitació els terminis són suficients.

Des de CCOO vigilarem que aquesta reducció de terminis no deixe fóra a cap sol·licitant.

 

 

Som treballadors

   Som treballadores

      Som universitat

 

 

 

Serveis per a l'afiliació de CCOO

Atenció a l´afiliació

http://ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

Edifici 6-E (Centre de Salut Laboral)

Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043

Alonso Pérez            79029

José Segovia            77040

Consuelo Vallés         77043

Ildefonso Pelayo        77043

Julia Benet               77040

Juanjo Escobar (Gandía) 43003

Pepe Mantas  (Alcoi)    28428

email:      Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!

Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.

Afilia't CCOO

.

Agenda

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilizamos cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Si continuas navegando, entendemos que admites nuestra política de cookies.